Ordonanța nr.92/2018? O mizerie promulgată cu cinism de către PSD-ALDE, emanată și girată de T.Toader.

Ordonanța nr.92/2018? O mizerie promulgată cu cinism de către PSD-ALDE, emanată și girată de T.Toader.
Like Tweet Pin it Share Share Email

Ciorbea!? Avocat din Baroul București angajat de către clientul Dragnea…?

Poate o mizerie să fie constituțională? Bineînțeles că nu și urmările acestei mizerii de ordonanță pot fi foarte toxice pentru România. Efecte pe termen scurt(bulversare a activității procurorilor, activitate desfășurată sub semnul instabilității, punerea în discuție a unor acte de urmărire penală, chiar a unor hotărâri care vor fi pronunțate în procese penale…), efecte pe termen mediu( neîncredere în stabilitatea funcției cu afectarea chiar a principiului independenței procurorilor, afectarea luptei împotriva criminalității, afectarea procesului de înfăptuire a justiției, afectarea încrederii partenerilor străini că suntem hotărâți să respectăm regulile statului de drept și că apărăm ordinea de drept …).
Nesimțirea este atât de mare încât atunci când legiferează nu-i mai interesează nici măcar să mai creeze aparența de legalitate, aici fiind vorba de constituționalitatea unei OUG!
Sunt „dăștepți” ! Criticile le transformă în oportunități, ne mint că au înțeles criticile și că vor schimba ceea ce nu poate funcționa, dar de fapt se folosesc de moment pentru a lovi încă o dată și mai intens JUSTIȚIA din România.
Mizeria aceasta de ordonanță încalcă norme din Constituție care impun că Guvernul nu poate legifera decât dacă există o urgență si urgența aceea trebuie obligatoriu motivată! Ei și? Lui TT și celor pe care-i slujește nu le pasă!
Mizeria încalcă o Decizie a CCR pronunțată chiar în acest an, decizie obligatorie pentru toți ( nu-i așa dl.Toader?). Obligatorie în mod sigur pentru noi, că pentru ei…!!!
Legea civilă nu poate retroactiva, așa ne impune Constituția. Ne impune nouă, că lui Toader și ciracilor săi….nu le pasă!!!
Procurori sunteți confuzi, procurori sunteți neliniștiți? Este doar treaba voastră, treaba lor(a lui Dragnea, Toader &co) este să vă trimită acasă că prea mult îi deranjați!
Cinismul însoțește mizeria, TT și guvernul Dragnea fac modificări justificând că altfel : „JUSTIȚIA este pusă în dificultate”. O fac pentru : „funcționarea normală a JUSTITIEI ” . O fac pentru că altfel legile impuse de către ei: „ ar fi de natură să pună in dificultate funcționarea sistemului judiciar în ansamblu…” (sîc!). Noi liberalii din Comisia specială a legilor justiției le-o spunem de mai bine de un an, ne-am luptat cu ei și le-am spus că acest lucru se va întâmpla datorită violului lor, PSD-ALDE, asupra legilor justiției!
Să vă fie rușine, PSD-ALDE!
Să-ți fie rușine, T.Toader!
Despre Ciorbea să vă spun sau să arăt…!?
P.s. : Cine dorește argumente juridice, vă stau la dispoziție, vă răspund la intrebări. Întrebați!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *