Abuzul in serviciu, o Rusine marca PSD+ALDE!

Abuzul in serviciu, o Rusine marca PSD+ALDE!
Like Tweet Pin it Share Share Email

Sunt revoltat și, în egală măsură frustrat, că nu am putut face mai mult acum cand Codul penal a fost practic măcelărit de către PSD-ALDE și UDMR! Un abuz infam al acestor „aleși” care au în prezent puterea dată de două treimi din numărul parlamentarilor!

Coaliția infractorilor a demonstrat astăzi că este preocupată doar de soarta infractorilor! Să fie cât mai greu de condamnat tovarășii lor, dacă se poate niciodată, și dacă totuși sunt condamnați să fie cât mai repede eliberati!

Despre victime? Nimic bun, nimic pozitiv! Nicio atenție pentru cei care au de suferit din cauza faptelor infractorilor!

Cel mai bun exemplu, dintre zecile de intervenții asupra Codului penal, este modificarea articolului care incrimina Abuzul în serviciu. Citiți și luați aminte!

Abuzul în serviciu, pentru că Dragnea & co au mari probleme în justiție generate de săvârșirea acestei infracțiuni, a fost practic dezincriminat!

Numai dacă „furi” pentru tine și familia ta vei răspunde penal si vei fi condamnat! Dacă „furi” pentru un altul, nu aveti, nici tu și nici el, nicio problemă! ( Chiar dacă vorbim de prejudicii de milioane de euro!)

Pedeapsă este redusă de la  2-7 ani, la 2-5 ani sau AMENDA(sic!)!

Dacă ești condamnat nu mai este obligatoriu să-ți interzică  exercitarea acelei  funcții ( de care te-ai folosit pentru a realiza „ scopul patrimonial”= prejudiciul în sarcina instituției sau prin vătămarea drepturilor  unui cetățean…). Ești doar un funcționar meritoriu… Nu-i așa?!

Toate faptele săvârșite cu 5 ani înainte, deci  anterior verii anului 2013 – SUNT DECLARATE PRESCRISE!!!  NU MAI RĂSPUNDE NIMENI PENAL…pentru faptele săvârșite anterior,  chiar dacă este vorba de prejudicii de milioane de euro! Pînă în prezent, termenul de prescripție  era de 8 ani, iar dacă începea urmărirea penală termenul ajungea la 16 ani.

As mai adauga ca timp de 9 luni de dezbateri în Comisia specială, NICIODATĂ PANĂ ASTĂZI, niciun  text de modificare a Abuzului în serviciu nu a fost propus de către PSD-ALDE, pana acum cand seful lor, Liviu Dragnea, a fost condamnat pentru Abuz in serviciu. Doar azi, în ultima dezbatere și, mai precis,  în ultima parte a ultimei dezbaterii – pe repede înainte – am putut lua la cunoștință de textul modificator! Asta da dezbatere, asta da seriozitate!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *