Halal Guvern! Halal parlamentari ai PSD-ALDE!

Halal Guvern! Halal parlamentari ai PSD-ALDE!
Like Tweet Pin it Share Share Email

PNL va ataca la Curte Constituțională legile de adoptare a OUG nr.90 si OUG nt.92/2018, ordonanțele  cu care Tudose a încercat să ne păcălească pe noi și pe profesioniștii Comisei de la Veneția.

  • 1.Legile Justiției au fost supuse, fiecare în parte, la câte 3 controale de constituționalitate – 9 (nouă) în total. CCR admițând sesizările noastre.
  • 2.După atâtea modificări, textele ”geniale” au fost modificate prin Ordonanțe de urgență! Ordonanțele Tudorel Toader.
  • 3.Acum sunt din nou modificate, zeci de amendamente fiind admise (!),  prin legile de adoptare ale ordonanțelor de urgență …

De fiecare dată, în ultimul an, au afirmat ca legile de modificare sunt perfecte, sunt exact ceea ce avem nevoie și, ce să vezi, la foarte scurt timp PSD-ALDE le-au modificat!

În afara relei-credințe, care materializează interesul PSDragnea de a controla Justiția deoarece sunt disperați de faptul că mulți dintre ei vor răspunde penal pentru faptele lor,  PSD-ALDE -iști sunt și foarte încăpățânați. Dar încăpățânați, nu glumă! Lucrările de astăzi ale Comisiei speciale (celebra Comisie   ,, cu Legile Justiției, cu Codul penal și Codul de procedură penală” ) s-au încheiat după circa 3 ore cu următoarele concluzii :

  • -OUG 90 și OUG 92/2018 au fost scrise de niște neprofesioniști, ”Ordonanțele lui Tudorel sunt varză” și le modificăm noi prin admiterea a peste 50 (cincizeci!) de amendamente;
  • – ”Amendamentele voastre (ale PNL) trec numai dacă vrem noi. Da!? Ați înțeles?”   Chiar dacă amendamentele înlătură necorelări, paralelisme sau texte care nu au legătură cu realitatea sistemului judiciar!  Adică, aceste intervenții,  îi pot scăpa de vulnerabilitatea verificării de către CCR a textului normativ.(Culmea este că unele dintre urmările juridice ale  acestor amendamente nici măcar nu erau interesante pentru pușcăriabilii  Puterii (sic!). Nu!… Dar ,  na, nu vrem noi!  )

De ce fac asta cei din PSD-ALDE? Pentru că pot și pentru că este bine să ”încurce” funcționarea instanțelor de judecată, a parchetelor și a CSM-ului !

Legile Justiției sunt alcătuite, așa cum sunt modificate,  într-un mod care ar trebui să-i facă pe parlamentarii Puterii să se rușineze – dacă mai au o urmă de rușine, dacă nu sunt orbiți de putere, dacă mai au un dram de luciditate!

Probabil parlamentarii PSD-ALDE se întreabă: ”Dacă Guvernul se face de râs în fiecare săptămână, noi de ce să nu o facem?”.

Halal Guvern! Halal majoritatea parlamentară PSD-ALDE!!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *