Tudorel Toader, un las, un om lipsit de demintate

Tudorel Toader, un las, un om lipsit de demintate
Like Tweet Pin it Share Share Email

Lașule!
Măi Tudorele, ești un laș! Ești lipsit de demnitate și atunci nu aștepta să fii tratat cu onoare, să fii respectat în societate!
Bă, domnule profesor, i-ai învățat pe tinerii care au avut neșansa să-ți fie studenți care este definiția demnității și a onoarei (pe vremuri, când insulta și calomnia erau incriminate ca fapte penale ). Nu ai reținut nimic din ceea ce le-ai predat?
Modificare CP și CPP sunt ,,…proiecte care nu au fost inițiate, elaborate sau promovate de către Ministerul justiției” – dixit 2Dorel.
Adică cum, măi ministrule, afirmi că practic nu ai știut nimic de modificarea Codului penal, că nu aveai niciun fel de responsabilitate în legătură cu aceste modificări?
Măi ministrule, nu ai nici în clin nici în mânecă cu modificările aduse Codului de procedură penală?
Dezbaterile în Comisia specială au început în anul 2017 și s-au terminat abia la începutul verii acestui an, iar Ministerul de justiție trebuia(având această obligație legală) și a fost reprezentat la acele dezbateri!!!
Curtea Constituțională a României a dezbătut (sesizarea de neconstituționalitate a modificărilor Codului de procedură penală) până la data de 12 octombrie. Ai aflat din presă despre modificări…?CCR va dezbate (sesizarea de neconstituționalitate a modificărilor Codului penal) la data de 16 octombrie, despre aceste modificări nu știi nimic și Ministerul de justiție nu are nicio responsabilitate?

Neasumarea responsabilității, minciuna, aruncatul mizeriei în curtea altuia definesc sau nu atitudinea unui om laș, nedemn ? Încercarea de a-i păcăli pe cei cărora te adresezi este o atitudine demnă? Te respecți pe tine însuți comportându-te astfel?
Conluzionând: devreme ce te comporți nedemn nu poți să ne ceri să te respectăm, iar noi nu putem să te respectăm – așadar ești lipsit și de onoare!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *